Personen- en familierecht

Echtscheidingen: Wat komt er bij kijken? Waar moet ik aan denken? Wat kan ik verwachten?
Alimentatie: voldoet uw alimentatie nog aan de wettelijke maatstaven? Wenst u een herberekening of een second opinion van uw alimentatieberekening?
Ouderschapsplan: Hoe stel ik een goed ouderschapsplan op? Met welke praktische problemen moet ik rekening houden bij het opstellen van een ouderschapsplan?
Boedelscheiding: Bent u inmiddels gescheiden, maar is de boedel toch nog (deels) onverdeeld?
Ontbinding geregistreerd partnerschap: Heeft u hulp nodig bij de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap?
Ondertoezichtstelling/ Uithuisplaatsing/ Gezagsbeëindigende maatregel/Schriftelijke aanwijzing: Is er verzoek gedaan door de Raad voor de Kinderbescherming of heeft u problemen in het kader van een ondertoezichtstelling?
Erkenning/ontkenning vaderschap: Wenst u erkenning of juist vernietiging van erkenning?
Gezag: Wenst u een gezagswijziging en werkt uw ex-partner hier niet aan mee? Neem contact op.

Neem contact op

Strafrecht

Strafzaken waarin wordt opgetreden namens de verdachte: Moet u op het politiebureau verschijnen of heeft u een dagvaarding ontvangen?
Strafzaken waarin wordt opgetreden namens het slachtoffer/de benadeelde partij: Bent u slachtoffer van een strafbaar feit dat door het Openbaar Ministerie vervolgd zal worden en wenst u gebruik te maken van uw spreekrecht of een benadeeldenvordering in te dienen?

Neem contact op

Sociale zekerheidsrecht

Bijstandsfraude: wordt u ten onrechte verdacht van samenwoning of een andere overtreding van de Pwet waardoor uw WWB-uitkering is opgeschort, ingetrokken of teruggevorderd?
Beslissingen ten aanzien van de hoogte, ingangsdatum of afwijzing van een bijstandsuitkering: Heeft u een WWB-uitkering aangevraagd, maar is deze niet toegekend of toegekend onder voorwaarden waar u het niet mee eens bent?

Neem contact op

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com