HM Coaching

HM Coaching houdt zich bezig met coaching voor, tijdens of na echtscheiding /relatiebreuk en is gericht op het anders kijken naar je eigen rol in de verhouding tot je ex-partner waardoor je in staat wordt gesteld om daarmee de relatie met de ex-partner te veranderen. Het hoofddoel is altijd 'hoe word ik/worden wij zo goed mogelijk gezamenlijk ouder. '

In de huidige tijd waarin er veel sprake is van vechtscheidingen en het duidelijk zichtbaar is dat het zijn van gezamenlijk ouder na een scheiding veel mensen zwaar valt, is er een behoefte ontstaan aan coaching voor, tijdens of na echtscheiding/relatiebreuk. Er zijn diverse trajecten die zich richten op het gezamenlijk ouderschap na echtscheiding, ook is mediation een zeer bekend fenomeen. Niet alle bestaande trajecten voldoen echter aan de behoefte van de klant. Vaak wordt er veel initiatief bij de klant gelegd en wordt er passief begeleid waardoor de onderlinge verhoudingen niet veranderen en mensen niet uit de 'verkeerde ' verhouding komen. HM Coaching is van mening dat in dergelijke gevallen er een stevigere manier van coaching aan te pas dient te komen. Men dient een spiegel voorgehouden te worden en actief begeleid te worden om objectief te kijken naar de ander en op een andere wijze met de ander te communiceren.

Het coachingstraject dat HM Coaching aanbiedt, is zowel geschikt voor de individu als voor beide ex-partners en wordt op de persoon toegesneden. De intakegesprekken vinden individueel plaats en de daaropvolgende sessies zijn in beginsel gezamenlijk. Mocht het tegelijk begeleiden van de beide ex-partners hen te zwaar vallen, dan zullen de sessies wederom uitgesplitst worden in individuele sessies. Elk persoon of stel ex-partners is anders waardoor er voor een ieder een op maat gesneden plan van aanpak wordt gemaakt. Zijn er onverwerkte emoties die een zwaarder middel vergen dan enkel coachingsgesprekken of is de problematiek van de kinderen zwaarder dan enkel het loyaliteitsconflict dan zal HM Coaching in samenwerking met de klant op zoek gaan naar de juiste doorverwijzing.

Het coachingstraject is geen strikt juridische bezigheid en valt daardoor niet onder de paraplu van de Raad voor de Rechtsbijstand. De coachingsgesprekken worden gefactureerd op basis van een uurtarief van €150,- exclusief BTW. Zijn er vragen over de inhoud van een dergelijk traject of vraagt u zich af of u geschikt bent voor een dergelijk traject, neem dan geheel vrijblijvend contact op met HM Coaching via telefoonnummer 050-2600027 of via info@hmcoaching.nl.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com